Warning: The magic method Hugeit_Slider::__sleep() must have public visibility in /customers/1/8/9/mhtraepleje.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 262 Warning: The magic method Hugeit_Slider::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/8/9/mhtraepleje.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 264 Firmaprofil | mhtraepleje
24 48 61 11 mhtraepleje@gmail.com

Firmaprofil

Jeg blev udlært som Skov- og landskabsfagteknikker i 2004. Efterfølgende har jeg specialiseret mig inden for træpleje, blandt andet ved at arbejde for et af de etablerede firmaer i branchen. Jeg har taget forskelige kurser hos blandt andre Gartnerskolen, Selandia i Slagelse og skovskolen i Nøddebo, og har derfor også alle relevante certifikater. Jeg startede mit eget firma, MH Træpleje, i 2010. Vi kan løse alle typer af opgaver og råder via vores gode netværk over alle relevante maskiner, i alle størrelser og typer, samt ekstra personale med den nødvendige erfaring og uddanelse. Som medlem af Dansk Træplejeforening (DTF) og International Society of Arboriculture (ISA) er vi altid opdateret på den nyeste viden – både den teoretiske og den paktiske – indenfor det grønne fag. (Klik på nedestående links for at læse mere)

http://dansk-traeplejeforening.dk/cms/index.php?cID=1

http://www.isa-arbor.com/

Hos os er sikkerhed en mærkesag, og derfor har alle vore ansatte den nødvendige uddannelse, certificering og erfaring til de opgaver, vi siger ”ja” til at løse.

Vi anvender kun godkendt udstyr og bruger altid det nødvendige, personlige sikkerhedsudstyr. Hvis forholdene kræver det, opsættes altid skilte og afskærmning for at beskytte personer, bygninger, køretøjer mm. For vores egen og kundens sikkerheds skyld er vi selvfølgelig også godt forsikret hos IF forsikring.

Venlig hilsen

Martin Hansen

Har du spørgsmål?